NYT





MARKEDSDAGEN 15.6.
The Bread Station : 11. juni 2019


RÅVAREMARKED MED SMAGSPRØVER LØRDAG DEN 15.6. KL. 10-14
Vi har inviteret nogle af vores gode leverandører
Samsø grønt med nye kartofler, jordbær, ærter og asparges
Juciful is. Samsø mel
Riesling og Spätburgunder fra Krebs. Rosé fra Ca dei Frati
Laks, Comté og stenovnsbrød m.m.

ÅBENT ALLE DAGE I PÅSKEN KL 7-15
The Bread Station : 17. april 2019

ÅBENT HVER DAG HELE SOMMEREN
The Bread Station : 11. juli 2017

Vi bager hver dag hele sommeren.
I ugerne 28, 29, 30 (10.7.- 30.7.) slutter vi i hverdagene lidt før normalt. 07-15.

ØKOLOGISKE HVEDER
The Bread Station : 10. maj 2017

FRISKBAGTE HVEDER HELE UGEN – RIGTIG MANGE TORSDAG
Bagt med smør fra Thise.
Bagt af dygtige bagerhænder.
Bagt igennem.

SLIKHYLDERNE ER FYLDT OP
The Bread Station : 19. april 2017

Klassiske vine fra velrenommerede producenter
De fleste af Italiens vinregioner + Bourgogne
Spis brød til

ÅBENT HELE PÅSKEN
The Bread Station : 29. marts 2017

Hverdage 7-17
Weekend og helligdage 7-15

GOD JUL
The Bread Station : 23. december 2016

BLØDE HJERTER
The Bread Station : 26. november 2016

En simpel opskrift på bløde honninghjerter
Man tager 1 kg god honning og 1 kg stenkværnet mel, blander og læs mere »

FREDAGSSMAGNING
The Bread Station : 31. oktober 2016


Vi smager på vores brød, specialiteter og en god vin, der MATCHER.
Feks braiseret vildsvin i julesalat med langtidsbagte tomater og græskar.
Fredag eftermiddag. Fra ca. 15. Sikkert før. Vel mødt.

VI LØBER EN LILLE TUR
The Bread Station : 7. august 2016

VI LØBER EN LILLE TUR
– og smager vin, brød og kage

Lørdag den 20. august kl. 13

LØB OG SMAG




« Forrige side,
side 1, 2, 3 ... 11, » Næste side