SPECIALITETER

IMG 1420 SPECIALITETER

VI PRØVER AT FINDE VERDENS BEDSTE FØDEVARER

Produkterne er et forsøg på at finde det bedste indenfor fødevarernes verden. Varer som er noget helt særligt i deres katagori.Det er gastronomiske specialiteter, der er formet af generationers arbejde, erfaring og nysgerrighed. Med respekt for naturen, ressourcerne og sundheden.

Ting, som vi ikke selv vil undvære på køkkenbordet. Mange af varerne og menneskene har vi arbejdet sammen med i mere end tyve år. Og sådan må det gerne blive ved med at være.

Mineralvand, saft og most, oste, skinker, charcuterie, kaffebønner, te fra Sing Tehus, Friis-Holm chokolader, mel, surdej, fordel, dej

ET UDVALG
Ansjoser fra Lolin
Røget laks fra Daniel Letz
Parmesan Vacche Rosso
Comté Cru de Sapins, Marcel Petit
Franske gedeoste, sjældne oste fra Pyrenæerne
Mozzarella, Burrata
Jamon Iberico Bellota
Balsamico di Modena
Shoyu Japansk soja og japansk ingefær
Fangst fisk og skaldyr konserves
Tun Palacio del Oriente fra Galicien

Det udvikler sig hele tiden.

De smager godt. De er fremstillet af gode mennesker, der mener det. De er sjove at lave mad af. De er sjove at servere. De kan måske sælges. Ellers spiser vi dem selv.